Sunday, June 15, 2008

Lepak Hari Sabtu

"ciput..ciput.. watpe la?"
"aku tengah baca paper"
"ooooo"
"jom kuar"
"gi mana?"
"lowyat"

Pantang ada masa 'free' , gitu la aku ngan member baik aku sowang ni. Gerak 'hang out' di KL, ikut suka mana nak pergi, tak ada plan, semua dirancang 'on the spot'.

Ikut petua dari pengalaman yang lepas-lepas, kalau 'plan' dari awal, rancangan tu mesti berubah-ubah.. Akhirnya berakhir dengan rancangan yang tak dijangka.

Nanti aku upload gambar KL bila aku ada masa :)

3 comments:

Love Peace Harmony said...

cip.. cip la aku panggil ko.. wakaka.. sok ko free x.. jom kua lagik.. wakakaka.. mmg biasa amat ngan ayat tu.. luff u la..

ciput turbo said...

luff u too la laling.. pe kes eh? arini aku ingat nak beli prolink repeater.. tadak ah.. hadoihh

Love Peace Harmony said...

bistu.. dah tempah ke lum? adoi.. bia bena.. pesal la tmpt cmtu benda cmtu leh xde? xde ke router yg leh jd repeater?